dijous, 23 d’agost de 2012


Ocells dibuixats pels meus fillsL'objectiu essencial d'aquest bloc és incitar, d'una manera amena i senzilla, el respecte a la natura i intentar descriure els seus elements principals a qui li pugui interessar. 
No sóc un gran expert ni molt menys un científic de renom, només em considero un amant de la natura que té la sort de poder-la gaudir a diari. Per la qual cosa, aquest bloc no té sinó la pretensió de mostrar alguns aspectes sobre la riquesa natural de l'illa on visc.

El blog està configurat en diferents pàgines que descriuen un tema concret. A part, s'intentarà anar afegint entrades per a descriure espècies concretes que em semblen destacables dins l'ecosistema insular en el que vivim.


En els textos explicatius pretenc divulgar els coneixements que he anat adquirint en la meva trajectòria com a naturalista vocacional i professional. La consulta de les obres més importants en l'estudi de la natura dins el nostre territori han estat de gran ajuda en la redacció d'aquests textos. 


Així mateix, totes les fotografies publicades en aquest bloc han estat preses per jo mateix duran sortides a camp. 

L'aportació dels lectors a través de comentaris no tant sols seran agraïts, sinó que poden enriquir molt les explicacions publicades.


1 comentari:

  1. Molt be Oriol, m´encanta, ja pots començar a possar contingutsi fotos, aqui tens un seguidor nou del teu blog.
    Una Abraçada

    ResponElimina